Majlis Himpunan Mahasiswa Madani | AUXILIARY POLICE & SECURITY CENTER (APSeC)
» NEWS » Majlis Himpunan Mahasiswa Madani

Majlis Himpunan Mahasiswa Madani

16 Mei 2023 - Majlis Himpunan Mahasiswa Madani dengan membawa slogan “Malaysia Madani dan Masa Depan Anak Muda” anjuran Jabatan Komunikasi Komuniti (J-Kom) dengan kerjasama Yayasan Graduan serta Universiti Putra Malaysia (UPM) telah diadakan di Dewan PKKSSAAS UPM. Selapas ucapan alu-aluan dari YBhg Prof. Dr Ariffin Abdu selaku Timbalan Naib Canselor (HEPA) UPM, majlis diteruskan dengan ucapan tetamu kehormat YBhg. Dato’ Hj. Mohd Faizal Daud (Yayasan Graduan) dan YBhg. Dato’ Dr. Mohamad Agus Yusof, Ketua Pengarah J-Kom. Program diteruskan dengan sesi townhall bersama panel kehormat YBhg Dato’ Nurulhidayah Ahmad Zahid. Bahagian Keselamatan telah ditugaskan untuk membuat pengiringan rapat bagi semua tetamu kehormat dan membuat kawalan lalulintas sepanjang program berlangsung. Majlis diakhiri penyampaian cenderahati kepada tetamu kehormat, sesi bergambar dan ramah mesra dengan para mahasiswa yang hadir program tersebut.

Date of Input: 26/06/2023 | Updated: 28/06/2023 | miorazham

SXFUKAf~